کد خبر: ۶۱۴۷۶
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۱
ترک مصرف نان برای بسیاری از ما کار دشواری است، اما این کار فواید زیادی برای سلامت ما دارد که در این مطلب می‌خوانید.

آوای نشاط: نان عمدتاً حاوی آرد گندم است که حاوی گلوتن، شکر، نمک، مخمر، آب و گاهی اوقات حاوی مهارکننده‌های کپک و اسید فیتیک است. براین اساس اگر مصرف نان را متوقف کنیم، می‌توانیم از مزایای زیر برای سلامت خود بهره‌مند شویم:

۱- نفخ کمتر.

۲- جذب بهتر روی، کلسیم و آهن.

۳- افزایش واضح تمرکز و کاهش حواس پرتی، به دلیل کاهش سرعت سوزاندن کربوهیدرات‌ها و وابستگی بدن به چربی‌ها برای تامین انرژی.

۴- داشتن خلق و خوی بهتر وکاهش عصبانیت و افسردگی به دلیل ثبات سطح قند خون و کاهش مقاومت به انسولین.

۵- احساس داشتن انرژی و افزایش فعالیت.

۶- کاهش علائم چندین بیماری که مهم‌ترین آن‌ها دیابت است.

۷- سطوح پایین کلسترول LDL مضر.

۸- بهبود محسوس در سطح ویتامین E و ویتامین‌های گروه B، زیرا کربوهیدرات‌ها مانع جذب این ویتامین‌ها می‌شوند.

۹- بهبود لامت روده و کاهش علائم حساسیت به گلوتن در صورت وجود.

۱۰- کاهش وزن به دلیل مصرف چربی ذخیره شده.

این فواید ۱۰ تا ۳۰ روز پس از ترک نان احساس خواهند شد.

انتهای پیام/

برچسب ها: نان ، رژیم غذایی ، گلوتن
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: