کد خبر: ۵۳۴۷۴
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۶
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: آنتی اکسیدان و ویتامین «آ» و «سی» باید در سبد غذایی وجود داشته باشد تا سیستم ایمنی بدن تقویت شود.

به گزارش آوای نشاط، زهرا عبداللهی مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در نشست خبری آنلاین اظهار داشت: مصرف مواد غذایی چرب، پر نمک و قند بیش از حد معمول  عاملی برای تضعیف سیستم ایمنی بدن است لذا توصیه می‌شود در شرایط فعلی مصرف مواد غذایی چرب، سرخ شده و پر روغن را محدود کنیم تا سیستم ایمنی بدن عملکرد طبیعی خود را داشته باشد تابتواند با کرونا مقابله کند.

وی گفت: در تغذیه روزانه استفاده از آنتی اکسیدان‌ها مورد توجه قرار گیرد و مصرف روزانه سبزی و میوه را باید در وعده غذایی داشته باشیم، آنتی اکسیدان و ویتامین «آ» و «سی» باید در سبد غذایی وجود داشته باشد تا سیستم ایمنی بدن تقویت شود.

عبداللهی اظهار داشت: رعایت بهداشت مواد غذایی باید در دستور کار قرار گیرد، بهتر است در زمان مراجعه به رستوران غذای کم نمک و کم چربی سفارش دهیم و به رستورانی مراجعه کنیم که رعایت پروتکل بهداشتی را رعایت می‌کنند.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: