کد خبر: ۵۰۹۳۶
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۶:۵۴
شهروندان می‌گویند از وضعیت فضای سبز شهر راضی نیستند و حتی بعضی پارک‌ها امنیت کافی ندارد، اما مسئولان عقیده دارند به وظیفه خود عمل کرده‌اند و همه چیز خوب است.

به گزارش آوای نشاط، این روزها کرونا همه را خانه‌نشین کرده و جز فضای محدود خانه، گریزگاهی نیست، اما این شرایط مدت کوتاهی است ایجاد شده و قرار نیست همیشه همین‌طور باشد، برای همین، شهروندان این شهر دوست دارند گاهی در کنار دوستان و اعضای خانواده به پارک بروند و از هوای مطبوع و امکانات آن استفاده کنند، اما اوضاع انگار اوضاع بر وفق مراد نیست. کمبودهایی وجود دارد که آنان را آرزده و ناراحت کرده است.

از نبود امکانات تا پاتوق معتادان

بهنام عابدی‌نیا از شهروندان تالش می‌گوید: ساختار پارک‌های تالش بسیار قدیمی است و امکانات و تجهیزات مناسبی ندارد.

او ادامه می‌دهد: به پارک‌ها و فضای سبز شهری تالش رسیدگی نمی‌کنند، پارک‌ها نزدیک خیابان‌های پُرتردد و شلوغ شهر قرار دارد، محصور نیست و در زمان حضور خانواده به ویژه کودکان از امنیت بسیار کمی دارد.

این شهروند تالشی تاکید می‌کند: وضعیت فضای سبز، گل‌کاری و درختان پارک‌ها، چنگی به دل نمی‌زند و به حال خود رها شده، در پارک‌ها سطل زباله هم به اندازه کافی وجود ندارد.

عابدینی‌نیا با بیان اینکه متاسفانه مساحت پارک‌های تالش بسیار اندک است و جوابگوی جمعیت شهری نیست، می‌گوید: مدیریت شهری می‌تواند در فضاهای موجود پارک‌های خوبی در داخل و یا نزدیک شهر با امکانات مناسبی احداث کند تا شهروندان تالش در کنار خانواده اوقات خوشی را سپری کنند.

میلاد اکبری دیگر شهروند تالشی است که با  گلایه از مساحت اندک پارک‌های این شهر تصریح می‌کند: امکانات پارک‌ها قدیمی و متعلق به چندین سال قبل است و باید به صورت اساسی بازسازی شود.

او می‌افزاید: در تعطیلات بهار و تابستان مسافران در پارک‌های تالش چادر می‌زنند و دیگر جایی برای استراحت و تفریح شهروندان باقی نمی‌ماند؛ بسیاری از پارک‌های شهر در مناطق دورافتاده ایجاد و به همین دلیل پاتوف معتادان شده و برای استفاده خانواده‌ها مناسب نیست.

شهرداری به وظیفه خود عمل کرده است

اما شهرام غنی‌زاده، شهردار تالش  معتقد است شهرداری و شورای اسلامی شهر تالش برای ایجاد و توسعه پارک‌ها از هیچ تلاشی کوتاهی نکرده است و طرح‌های زیادی برای این منظور تهیه شده است.

او از سیاهداران، پارک شهر و بوستان‌های قدس، کودک، مادر و کرگانرود به عنوان پارک‌های خوب و مناسب این شهر نام می‌برد و می‌گوید: در حال حاضر کاشت حدود پنج هزار جعبه انواع گل‌های فصلی همچون بنفشه، مینا، میمونی، قرنفل و همیشه بهار در پارک‌های شهر انجام شده است.

شهردار تالش اضافه می‌کند: همه ساله طرح ساحلی قروق و گیسوم توسط شهرداری تالش گل‌کاری می‌شد، اما امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا این کار اجرا نشد.

غنی‌زاده با بیان اینکه سرانه فضای سبز تالش برای هر نفر بیش از هفت متر است، می‌گوید: در دهه فجر سال گذشته پارک "سیدنیکی" به بهره‌برداری رسید و در اختیار شهروندان این محله قرار گرفت.

او خاطرنشان می‌کند: آبیاری فضای سبز شهر تالش از خردادماه آغاز و تا شهریورماه ادامه پیدا می‌کند هر روز از ساعت ۱۷ عصر تا شش صبح با استفاده از دو دستگاه کامیون خاور به صورت سنتی انجام می‌شود.

شهردار تالش اضافه می‌کند: چمن‌زنی فضای سبز و پارک‌ها نیز از روزهای پایانی اسفندماه آغاز و به صورت هفتگی انجام می‌شود.

غنی‌زاده می افزاید:  درختان شهر سه الی چهار بار در طول سال هرس می‌شود و سال گذشته درختان خطرآفرین توسط پیمانکار شاخه‌زنی شدد.

او می‌گوید: شهرداری تالش مالکیت دو گلخانه در خیابان‌های تختی و معلم را در اختیار دارد که در سال دو بار در آن بذرپاشی انجام می‌شود.

شهردار تالش با اشاره به به جمع‌آوری بیش از ۲۰۰ راس احشام سرگردان از فضای سبز شهری در سال گذشته، یادآور می‌شود: شهرداری تالش سالی دو الی سه بار فضای سبز شهری را سمپاشی می‌کند.

بزرگ‌ترین پارک خاورمیانه را می‌سازیم

بهزاد پورپناه، عضو شورای اسلامی شهر تالش با اشاره به تصویب بودجه حدود ۳۵ میلیارد تومانی شهرداری این شهر در سال گذشته، خاطرنشان می‌کند: طبق روال هر سال در لایحه بودجه، ردیف اعتباری برای ایجاد فضای سبز ، توسعه پارک‌ها و خرید گل و گیاه نیز پیش‌بینی شده بود و شهرداری نیز در این زمینه اقدامات لازم را انجام داده است.

او می‌افزاید: در سال گذشته عملیات احداث دو پارک جدید در شهر تالش در حال انجام بود که به دلیل شیوع ویروس کرونا ادامه عملیات اجرایی پروژه متوقف شد.

عضو شورای اسلامی شهر تالش ادامه می‌دهد: پارک کوچک کرگانرود در کنار پل بزرگ تالش و مسیر جاده اصلی تالش به آستارا وجود دارد که پس از ساخت دیواره‌های حائل کنار پل، این پارک توسعه پیدا می‌کند و به سد لاستیکی متصل می‌شود.

پورپناه می‌گوید: طراحی این پارک انجام شده و هم‌اکنون در حال اجرا است و به دلیل نزدیکی به جنگل و رودخانه فضای بسیار زیبایی دارد.

او می‌افزاید: شورای شهر بعد از چندین سال موفق شد تا موافقت اجرای طرح پارک جنگلی تالش به مساحت دو هزار و ۴۰۰ هکتار را اخذ کند؛ این پارک از محله نعلبند آغاز و تا بابااسماعیل تالش در بستر جنگل‌های هیرکانی ادامه پیدا می‌کند.

عضو شورای اسلامی شهر تالش تصریح می‌کند: کار نقشه‌برداری این پارک جنگلی انجام شده و در صورت همراهی مسئولان ذی‌ربط و صدور مجوزهای لازم، اجرای این طرح در سال‌جاری آغاز می‌شود.

پورپناه اظهار می‌کند: در صورت اجرای این طرح و تجهیز آن با امکانات لازم‌، منطقه تالش به قطب گردشگری ایران و این پارک به بزرگ‌ترین پارک جنگلی خاورمیانه تبدیل خواهد شد.

انتهای پیام/

 

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: