کد خبر: ۴۱۹۹۶
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۱
خدیجه رحمانی متخصص تغذیه درباره عوارض جگر خام اظهار کرد: خوردن جگر فواید زیادی دارد، اما به صورت خام و نپخته توصیه نمی‌شود، به خصوص برای زنان باردار که نباید مصرف کنند، زیرا موجب سقط جنین خواهند شد.

به گزارش آوای نشاط، خدیجه رحمانی متخصص تغذیه درباره عوارض جگر خام اظهار کرد: خوردن جگر فواید زیادی دارد، اما به صورت خام و نپخته توصیه نمی‌شود، به خصوص برای زنان باردار که نباید مصرف کنند، زیرا موجب سقط جنین خواهند شد.

به نوشته تابناک جوان، وی در ادامه افزود: اگر گفته می‌شود جگر را خام مصرف نکنید، زیرا دارای آنزیمی به نام تیامیناز است که تنها در اثر پختن از بین خواهد رفت. اما در حالت خام، این آنزیم اجازه نمی‌دهد ویتامین‌های موجود، جذب بدن شود. فرآیند پختن، می‌تواند تاحد زیادی باعث از بین رفتن برخی از این آنتی بیوتیک‌ها شود. نوشیدن آبمیوه‌های تازه، سالم و طبیعی مانند آب مرکبات با غذا‌های گوشتی باعث افزایش جذب آهن در بدن می‌شوند.

انتهای پیام/

 

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: