کد خبر: ۱۶۸۴۸
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۳
برخی از رستوران داران تهرانی هم می گویند غذاهای گرانقیمت مشتریان خود را از دست داده اند و این روزها مردم بیشتر از همیشه به قیمت غذاها توجه می کنند.

به گزارش آوای نشاط روزنامه شهروند نوشت : رستوران های شمال شهر تهران حدود ۳۰ درصد و رستوران های جنوب شهر ۶۰ تا ۷۰ درصد مشتریان خود را از دست داده اند. ناصر حسینی تبریزی، رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش این موضوع را می گوید و تاکید می کند که قیمت مواد اولیه رستورانها بیشتر از ۵۰ درصد گران تر شده و حالا آنها مجبورند قیمت غذاهایشان را افزایش دهند و همین موضوع موجب شده است که مشتریان رستورانها به شدت کاهش داشته باشند. به گفته تبریزی ها حالا رستوران های زیادی درخواست تغییر کاربری به اتحديهشان داده اند.

برخی از رستوران داران تهرانی هم می گویند غذاهای گرانقیمت مشتریان خود را از دست داده اند و این روزها مردم بیشتر از همیشه به قیمت غذاها توجه می کنند.

انتهای پیام/

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: