کد خبر: ۲۴۳۹۰
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۳
مشارکت بانکها در طرح های بزرگ ملی از جمله سیاستهای دولت طی سالهای متمادی بوده، که از یک سو نقش مهمی در زمینه سازی برای فعالیت بخش خصوصی و رونق عرصه تولید ایفا نموده و از سوی دیگر به طور مستقیم و غیر مستقیم باعث ایجاد فرصتهای شغلی بیشتر شده است.

به گزارش آوای نشاط، سرمایه گذاری و مشارکت بانکها در طرح های بزرگ ملی از جمله سیاستهای دولت طی سالهای متمادی بوده است، که از یک سو نقش مهمی در زمینه سازی برای فعالیت بخش خصوصی و رونق عرصه تولید ایفا نموده و از سوی دیگر به طور مستقیم و غیر مستقیم باعث ایجاد فرصتهای شغلی بیشتر شده است. به همین دلیل بانک ها با توجه به منابعی که در اختیار دارند در طرح ها و پروژه های بخش های مختلف از صنعت گرفته تا کشاورزی، بخش های درمانی یا عمرانی هر روز حضور خود را پررنگ تر می کنند.
شرایط رکود و تحریم ها در سالهای اخیر باعث شد بنیه و توان اقتصادی واحدهای تولیدی و صنعتی به شدت تحلیل رود و حالا زمانی بود که بانک ها در قالب مشارکت و با حمایت از پروژه های ملی توانستند شرایط فعالیت در بخش های مختلف را بهبود بخشیده و به ایجاد اشتغال در جامعه بیشتر از گذشته کمک کنند.
در شرایط فعلی، نبود نقدینگی و سرمایه در گردش، فرسودگی ماشین آلات و تجهیزات، به روز نبودن فناوری خط تولید و مسئله تامین مواد اولیه جزو مهمترین عوامل تعطیلی واحدهای صنعتی به شمار می رود که حمایت بانک ها و موسسات مالی و اعتباری می تواند در حل این بحران راهگشا باشد.

پیشتازی بانک ملت در پرداخت تسهیلات

بانک ملت بعنوان یکی از بزرگ ترین بانک های کشور که منابع مالی قابل قبولی نیز در اختیار دارد، این سالها در تامین مالی طرحهای بزرگ ملی در قالب تسهیلات ریالی و ارزی مشارکت فعال داشته است و به سهم خود در رونق بخش های مختلف و نیز ایجاد فرصت های شغلی مشارکت نموده است.
اخیرا خبری مبنی بر رفع موانع تولید در یکی از کارخانجات حوزه نساجی انتشار یافت که با حمایت های مالی بانک ملت موفق به خروج از رکود و بازگشت به عرصه تولید شد. بانک ملت با تقبل بار مالی چند میلیاردی، این شرکت را که در سالهای اخیر با مشکلات صنعت نساجی از جمله فرسودگی ماشین‌آلات، بالا بودن قیمت تمام‌شده، ‌به‌روز نبودن ماشین‌‌آلات تولیدی، ورود بی‌رویه پارچه قاچاق و مواردی از این قبیل دست و پنجه نرم می کرد از ماده 141 قانون تجارت رهانید تا چراغ های خط تولید روشن بماند و جمعیت شاغل به فعالیت خود ادامه دهند.
اعتماد خاص مردم به بانک ملت سبب شده است تا منابع مالی قابل توجهی در این بانک جذب و زمینه اعطای تسهیلات به بخش های مختلف اقتصادی فراهم شود، بانک نیز با توجه به بررسی طرح های گوناگون بخشی از این تسهیلات را به بخش بهداشت و درمان اختصاص می دهد. به طور مثال با مشارکتی بالغ بر 500 میلیارد ریال در ساخت بیمارستان 500 تخت خوابی حضرت ولی عصر (عج) اراک نیمی از نیاز این شهر را در بخش درمانی مرتفع ساخت. علاوه بر این با سرمایه گذاری در پروژه بزرگ بیمارستان ۸۰۰ تخت خوابی مهدی کلینیک گام دیگری در مشارکت برای طرح های سلامت محور برداشت تا گرایش خود به حمایت از پروژه های بهداشت و درمان نشان دهد. ضمن آنکه در راستای حمایت از جامعه ی پزشکی و دست اندرکاران حوزه درمان طرح های تسهیلاتی متعددی را نیز ارائه می نماید تا به هر ترتیب که می تواند به پیشرفت و بهبود شرایط حوزه سلامت کمک نماید.

همگان واقف هستند که در جامعه در حال توسعه صنایع سنگین از بخش های مهم و زیربنایی محسوب شده و نیازمند منابع مالی خوب جهت پیشرفت، توسعه و به روزرسانی با فناوری های روز دنیاست؛ از این رو بانک ملت تسهیلات و منابع حمایتی خود را از این بخش دریغ نکرده و با بررسی و بازدید مجموعه های صنعتی، قسمتی از بودجه حمایتی خود را به حوزه صنعت اختصاص می دهد. دو واحد صنعتی صنایع آلوم رول نوین و نورد آلومینیوم اراک، شرکت فولاد کویر و پروژه های پالایشی و صنعت نفت از جمله پتروشیمی مرجان عسلویه از مجموعه هایی هستند که در چند ماه اخیر با اعطای تسهیلات و مشارکت مالی توانستند فعالیت خود را تداوم بخشیده و موجبات اشتغالزایی در شهرهای مختلف شوند. در واقع بانک ملت خواهان آن است که با حمایت از تولید کنندگان و واحدهای صنعتی تولیدی اشتغال پایدار و اقتصاد مقاومتی را در عمل محقق سازد.

پیشتازی بانک ملت در پرداخت تسهیلات

به گفته مدیرعامل بانک ملت، بانک ها مرکز ثقل اقتصادی کشور هستند و تحریم های جدید آمریکا هیچ خللی در اراده، خدمتگزاری و کسب موفقیت های بانک ها وارد نخواهد کرد. لازم به ذکر است که بالاترین میزان تسهیلات دهی در سیستم بانکی کشور متعلق به بانک ملت می باشد و این روند در آینده نیز ادامه خواهد داشت. چرا که افزایش توان تولید و خودکفایی برای کاهش خروج ارز از کشور در کنار افزایش فضای اشتغال همواره برای بانک از اهمیت بالایی برخوردار بوده و هست.

انتهای پیام/ 

برچسب ها: بانک ملت ، بانک ، ملت
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: