کد خبر: ۱۶۴۲۵
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۹

ترک مناظره «بررسی ابعاد سیاسی FATF» از سوی صادق زیباکلام

مناظره « بررسی ابعاد سیاسی FATF» در حالی برگزار شد که صادق زبیاکلام در قسمت ابتدایی این مناظره و بعد از اینکه سخنانش تمام شد، محل مناظره را ترک کرد!

به گزارش آوای نشاط مناظره « بررسی ابعاد سیاسی FATF» در حالی عصر امروز در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد که صادق زبیاکلام عضو هیات علمی دانشگاه تهران در قسمت ابتدایی این مناظره و بعد از اینکه سخنانش تمام شد، محل مناظره را ترک کرد!

بنابراین گزارش زیباکلام و مهدی پازوکی قرار بود در این مراسم در مقابل دو نفر از منتقدانFATF  ( علی خضریان و مجید شاکری) بنشینند و با آنها درباره این موضوع مناظره کنند ولی زیباکلام با ترک مناظره ابهامات بسیاری را برای دانشجویان حاضر در مراسم باقی گذاشت.

یکی از دانشجویان درباره این روند به فارس گفت: زیباکلام حامی FATF است ولی چون نمی توانست دانشجویان را درباره حمایت خود قانع کند، از مناظره فرار کرد.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه خبر:
منبع: فارس
نظرات بینندگان