کد خبر: ۵۳۶۲۸
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۵:۳۸

تظاهرات‌کنندگان آمریکایی کاخ سفید را به حالت تعطیل درآوردند

تظاهرات معترضان به قتل نژادپرستانه یک سیاه‌پوست، کاخ سفید را برای مدتی به حالت تعطیل موقت درآورد.

به گزارش آوای نشاط، تظاهرات معترضان به قتل نژادپرستانه یک سیاه‌پوست، کاخ سفید را برای مدتی به حالت تعطیل موقت درآورد. 

خبرنگارانی که در داخل ساختمان کاخ سفید حضور داشتند گفتند به دلیل حضور معترضان در محوطه اطراف کاخ سفید به آنها دستور داده شده در داخل ساختمان باقی بمانند. 

«پیتر الکساندر»، خبرنگار ان‌بی‌سی‌نیوز در کاخ سفید یکی از خبرنگارانی بود که در پیامی در توئیتر این موضوع را گزارش داد. او مدتی بعد مجدداً نوشت که کاخ سفید از تعطیلی درآمده است. 

الکساندر در پیام نخست خود در توئیتر نوشت: «طبق دستور سرویس مخفی آمریکا، کاخ سفید به دلیل تظاهرات‌های مربوط به جورج فلوید در نزدیکی درب‌های ورودی به حالت بسته درآمده است.»

رسانه‌های آمریکا گزارش داده‌اند معترضان در «پارک لافایت» که در مجاورت ساختمان کاخ سفید قرار دارد تجمع کرده‌اند. 

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه خبر:
منبع: فارس
نظرات بینندگان