کد خبر: ۴۵۶۵۷
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۸
توضیحات ظریف درباره عدم صدور ویزا توسط آمریکا:

پمپئو اعلام کرده که وقت کافی برای صدور ویزا وجود نداشته/ همه باید از دولت آمریکا بپرسند که از چه چیزی می ترسد؟

وزیر امور خارجه با بیان جزئیاتی از گفتگوی وزیر خارجه آمریکا و دبیر کل سازمان ملل متحد، توضیحاتی در خصوص عدم صدور ویزا توسط واشنگتن را شرح داد.

به گزارش آوای نشاط، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه پیش از ظهر (سه شنبه) در حاشیه مجمع گفتگوهای تهران در جمع خبرنگاران درباره عدم صدور ویزا برای سفر به آمریکا گفت: در تماسی که میان وزیر خارجه آمریکا با دبیرکل سازمان ملل انجام شده است، پمپئو اعلام کرده است که وقت کافی برای صدور ویزا برای بنده وجود نداشته است و ما این ویزا را صادر نخواهیم کرد.

وی افزود: دبیر کل سازمان ملل نیز اعلام کرده است که حق ایران است که در این نشست شرکت کند. من تمایل زیادی برای شرکت در این نشست آن هم در این شرایط نداشتم.

وزیر امور خارجه ادامه داد: نشست ویژه شورای امنیت فرصت خوبی بود تا جنایت آمریکا را مطرح کنیم و دولتی که تروریسم دولتی و اقتصادی و تهدید و جنایات جنگی و بشریت را می‌کند برایش مهم نیست که مفاد قرارداد مقر را نقض کند. همه باید از این دولت یاغی بپرسند که از چه چیزی می ترسد. آیا حضور وزیر خارجه یک کشور و عضو و مؤسس سازمان ملل متحد در شورای امنیت برای حمایت از منشور ملل متحد و چندجانبه گرایی آنچنان خطر بزرگی برای ایالات متحده ایجاد می‌کند که ویزاها را صادر نکردند.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه خبر:
منبع: مهر
برچسب ها: آوای نشاط ، ظریف ، آمریکا
نظرات بینندگان