کد خبر: ۳۸۴۰۶
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۷

مقیمی مدیرعامل ایران خودرو شد

فرشاد مقیمی معاون امور صنایع وزیر صنعت به عنوان مدیرعامل جدید ایران خودرو منصوب شد.

به گزارش آوای نشاط، پس از عزل یکه‌زارع مدیرعامل سابق ایران خودرو، فرشاد مقیمی معاون امور صنایع وزیر صنعت به عنوان مدیرعامل جدید ایران خودرو منصوب شد.

پس از استنکاف عباس علی‌آبادی مدیرعامل مپنا از پذیرش مدیریت ایران خودرو، چهار گزینه برای تصدی مدیریت این خودروساز نهایی شده بودند که از میان آنها فرشاد مقیمی معاون امور صنایع وزیر صنعت به این سمت انتخاب شد.

به جز مقیمی، ناقدی قائم‌مقام اجرایی ایران‌خودرو، پیرمحمدی و شیخ‌زاده نیز از دیگر گزینه‌های تصدی مدیریت این شرکت محسوب می‌شدند.

به تازگی هاشم یکه‌زارع مدیرعامل سابق ایران‌خودرو و دو نفر از مدیران ارشد این شرکت بازداشت شده‌اند.

پیش از آن علی ربیعی سخنگوی دولت در یک نشست خبری با اعلام برکناری یکه‌زارع گفته بود عباس علی‌آبادی مدیرعامل مپنا جایگزین یکه‌زارع در ایران خودرو می‌شود. با این وجود ظاهرا با استنکاف علی‌آباید از پذیرش این مسئولیت، گزینه‌های دیگری برای تصدی این مسئولیت مطرح شدند که از میان آنها فرشاد مقیمی به عنوان مدیرعامل ایران‌خودرو برگزیده شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
منبع: فارس
نظرات بینندگان