کد خبر: ۳۰۴۸۵
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۱

ظریف: من و واعظی هیچ مشکلی با هم نداریم/ با محمود واعظی دوستی ۴۰ ساله دارم

محمدجواد ظریف با رد گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای درباره وجود اختلاف‌ قابل توجه میان او و محمود واعظی می‌گوید: «من با آقای دکتر واعظی دوستی 40 ساله خانوادگی از زمان فعالیت در انجمن اسلامی و پس از آن در وزارت خارجه و مرکز تحقیقات دارم.»

به گزارش آوای نشاط، بیش از دو هفته از استعفای محمدجواد ظریف، وزیر خارجه دولت‌های یازدهم و دوازدهم می‌گذرد. استعفایی که قریب به 48 ساعت فضای داخلی و بین‌المللی را به خود اختصاص داد و در نهایت با رایزنی‌های انجام شده میان دفتر رئیس‌جمهور و شخص وزیر خارجه با عدم پذیرش استعفای محمد‌جواد ظریف، او به وزارتخارجه بازگشت.

از نخستین ساعاتی که وزیر خارجه کابینه روحانی در اعتراض به عدم اطلاع‌ از دیدار روسای جمهور ایران و سوریه در تهران در پستی اینستاگرامی استعفای خود را به مردم ایران اطلاع داد تا روزها پس از آن گمانه‌زنی‌ها درباره جزئیات این استعفا ادامه داشت.

در بسیاری از این گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای این گونه القا شد که دفتر رئیس‌جمهور مسئول عدم اطلاع‌رسانی جلسه دیدار بشار اسد با حسن روحانی بوده ‌است. ادعایی که تاکنون در سطح شنیده‌های رسانه‌ای باقی مانده و از سوی شخصیت حقوقی و حقوقی نه تایید و نه البته تکذیب شده است.

همزمان برخی رسانه‌ها به نقل از منابع آگاه که بعضا اعضای کمیسیون امنیت مجلس شورای اسلامی بودند از گلایه‌های محمد‌جواد ظریف از محمود واعظی در جلسات محرمانه خبر دادند.  

همچنین واعظی در پاسخ به این سوال که اگر اتفاقی که برای وزیر خارجه در جریان سفر اسد به ایران افتاد، برای شما می‌افتاد، چه واکنشی نشان می‌دادید؟ می‌گوید:‌ " اولین اقدامی که انجام می‌دادم، اجازه می‌دادم صبح شود، قطعا خدمت آقای رئیس‌جمهور می‌آمدم، با ایشان صحبت می‌کردم و هر حرفی که داشتم در آنجا مطرح می‌کردم و به توافق می‌رسیدم که باهم چه کار کنیم. این اقدام است که اگر برای من پیش می‌آمد انجام می‌دادم.

محمدجواد ظریف با رد گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای درباره وجود اختلاف‌ قابل توجه میان او و محمود واعظی می‌گوید: «من با آقای دکتر واعظی دوستی 40 ساله خانوادگی از زمان فعالیت در انجمن اسلامی و پس از آن در وزارت خارجه و مرکز تحقیقات دارم.» وزیر خارجه با بی‌اساس خواندن شایعات در این باره گفت: «بر خلاف برخی شایعات، گمانه‌زنی‌ها و نقل قول‌های بی‌اساس، ما نه تنها هیچ مشکلی با هم نداریم، بلکه ایشان مثل برادر به من نزدیک است.»
 

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه خبر:
برچسب ها: آوای نشاط ، ظریف ، زنگنه
نظرات بینندگان