کد خبر: ۲۹۶۹۱
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۸

«پالرمو» در جلسه امروز مجمع تشخیص به نتیجه نرسید/ تصمیم‌گیری تا سال آینده به تعویق افتاد

اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان جلسه امروز درباره لایحه الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو به نتیجه نرسیدند.

به گزارش آوای نشاط، حسین مظفر عضو  مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در این جلسه پالرمو به تعیین تکلیف نهایی نرسید و نیازی به بررسی بیشتر دارد لذا به بررسی در جلسات آتی موکول شد.  

مظفر با بیان اینکه هم پالرمو و هم cft هردو از پیچیدگی خاصی برخوردار است، نیاز به بررسی بیشتر دارد، گفت: برای بحث کارشناسی بیشتر در جلسات بعدی روی آن کار می‌شود تا تصمیم‌گیری شود.

وی افزود: شاید یک جلسه بیشتر برای بررسی کافی نباشد و چند جلسه نیاز داشته باشیم. بخصوص اینکه cft نیز به مجمع ارجاع شده و این دو باید باهم مورد بررسی قرار بگیرد تا تصمیم واحدی گرفته شود. 

عضو مجمع تشخیص مصلحت خاطرنشان کرد: تقریبا با این تصمیم هم نمایندگان دولت مخالفتی نداشتند و هم کسانی که از مجلس آمده بودند، این نظر را به‌عنوان نظر فردی قبول داشتند که بررسی پالرمو نیاز به کار بیشتری دارد. ضمن اینکه انتظار است اروپایی‌ها به وظایف خود عمل کنند و اگر آنها به وظایف خود عمل کنند، زمینه برای بحث‌های جدی‌تر مطرح می‌شود و می‌توان تصمیم‌گیری کرد.

مظفر درباره فضای جلسه امروز مجمع تشخیص گفت: همه در این زمینه اجماع داشتند که نیاز به بحث کارشناسی بیشتری است و باید این مباحث را ادامه دهیم. 

به گزارش آوای نشاط، با ناتمام ماندن مذاکرات اعضای مجمع تشخیص مصحلت نظام در نشست امروز (شنبه ۱۱ اسفند)  مقرر شد، مجمع در نشست سال آینده در این باره تصمیم‌گیری کند.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه خبر:
منبع: تسنیم
نظرات بینندگان