کد خبر: ۲۰۶۰۳
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۰

فرماندار اهواز: با معترضان محترمانه برخورد شد

فرماندار اهواز برگزارکنندگان تجمع‌های اخیر اهواز را کارگرانی معرفی کرد که حقوق عقب ‌افتاده دارند و همچنین خبر داد که مسئولان استانی با تجمع‌کنندگان با متانت و احترام برخورد کرده‌اند.

به گزارش آوای نشاط فرماندار اهواز برگزارکنندگان تجمع‌های اخیر اهواز را کارگرانی معرفی کرد که حقوق عقب ‌افتاده دارند و همچنین خبر داد که مسئولان استانی با تجمع‌کنندگان با متانت و احترام برخورد کرده‌اند.

جمال عالمی‌نیسی اظهار کرد:‌ روز گذشته کارگران گروه ملی صنعتی فولاد مقابل استانداری تجمع کرده بودند که حقوق معوقه خود را طلب می‌کردند. در روزهای قبل نیز تجمعاتی از این دست برگزار شد که ما پیگیر مطالبات آنان هستیم. او توضیح داد: متأسفانه وضعیت گروه ملی صنعتی فولاد خوب نیست و درآمد آن با هزینه‌اش همخوانی ندارد به همین دلیل حقوق‌ها دیر به دیر و با دو سه ماه تأخیر پرداخت می‌شود که این مسأله باعث شده است کارگران آن هرچند وقت یکبار تجمع کنند.

فرماندار اهواز درباره علت افزایش اعتراضات در این شهر گفت:‌ خوزستان استانی صنعتی است و عمده صنایع یعنی پتروشیمی‌‌ها هم در اهواز هستند، اکثر کارخانجات فولاد هم در اهواز هستند؛ بالطبع این مسائل و مشکلات پیش می‌آید.عالمی‌نیسی در همین حال تأکید کرد: ما فضا را برای تجمع‌کنندگان ناامن نکرده‌ایم. با کسی برخوردی نمی‌شود و کسی هم بازداشت نشده است.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
برچسب ها: اهواز ، اعتراض ، آوای نشاط
نظرات بینندگان