کد خبر: ۱۹۱۶۰
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۳

بیانیه جبهه متحد زنان اصول گرا و کارآمد به مناسبت ۱۳ آبان

بیانیه جبهه متحد زنان اصول گرا و کارآمد به مناسبت حماسه 13 آبان بیانیه جبهه متحد زنان اصول گرا و کارآمد به مناسبت حماسه 13 آبان 

به گزارش آوای نشاط متن کامل بیانیه به شرح زیر است:

بسم رب الشهداء و الصدیقین۱۳ آبان در تقویم ملی ما روز مبارزه با استکبار جهانی با محوریت آمریکا نامیده شده است، سالروز شهادت دانش آموزان انقلابی مبارز در مقابل دانشگاه بدستور محمد رضا شاه و نیز سالروز تسخیر سفارت آمریکا بدست دانشجویان انقلابی برای قطع رشته های توطئه بر علیه ملت انقلابی ایران.

امسال اما دولت آمریکا در ادامه تقابل و دسیسه بر علیه ملت بزرگ ایران، ۱۳ آبان را تجدیدگاه رسمی تحریم های اقتصادی جمهوری اسلامی قرار داده است، تحریم هایی که در حافظه تاریخی ملت ایران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی همراه این ملت بوده است و تهدید به بازگشت آن از نظر هر عقل سلیمی بیش از آنکه جنبه اقتصادی داشته باشد با هدف جنگ روانی صورت می‌گیرد.

از این رو ۱۳ آبان امسال برای ملت انقلابی ایران گاه تجدید عهد با یکی از اصلی ترین مبانی این انقلاب یعنی استقلال خواهی و استکبارستیزیست تا بار دیگر با حضور فراگیر و خروش  یکپارچه خود عزم خویش را در ایستادگی بر اصول و آرمانهای انقلاب اسلامی به زعامت خلف شایسته خمینی کبیر(قدس سره) یعنی امام خامنه ای به نمایش بگذارد و بر آین حقیقت تاکید کند که در سایه وحدت و همدلی میان مردم و مسئولین نظام و تلاش مدبرانه و تکیه بر ظرفیت های علمی و مادی درونی در جهت تحقق برنامه های  اقتصاد مقاومتی می توان بر همه مشکلات و سختی ها فائق آمد.

جبهه متحد زنان اصول گرا و کارآمد ضمن حمایت این راهپیمایی عظیم، آحاد ملت شریف ایران خاصه زنان انقلابی و بصیر را به حضور فراگیر در این حرکت فرامی خواند. باشد که این نمایش بزرگ از اراده خلل ناپذیر و همدلی و همراهی ملت و دولت برای حضور موثر و کارساز در این جنگ روانی- اقتصادی, ملت بزرگ ایران را برای گذر از این گردنه سخت هم کمک کند.

انشاء‌الله

 

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه خبر:
نظرات بینندگان