کد خبر: ۱۳۴۹۱
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۵

نشت بنزین از خطوط لوله تهران ـ شمال در سوادکوه/ نفوذ بنزین به اطراف و رودخانه تلار

رئیس محیط‌زیست سوادکوه از خسارت زیست محیطی نشت بنزین از خطوط لوله تهران ـ شمال در سوادکوه به خاک و آب منطقه خبر داد و گفت: بنزین به خاک اطراف لوله، نهر منطقه و رودخانه تلار نفوذ کرد و بوی آن تا شهر زیراب هم استشمام شده است.

به گزارش آوای نشاط ابراهیم فلاحی با اشاره به اینکه از عصر دیروز شاهد نشت بنزین از لوله سراسری تهران ـ شمال در بالا‌دست روستای طالع‌رودبار بخش مرکزی سوادکوه بودیم، اظهار داشت: دلیل اولیه نشت بنزین توسط کارشناسان خطوط لوله که در بررسی‌های اولیه انجام شد، وقوع زلزله روز‌های اخیر و صدمه به لوله‌ها اعلام شده است.

وی افزود: بازدید میدانی از محل نشت انجام دادم و گزارش آن تهیه و از استان درخواست کارشناسان ارزیابی به منظور برآورد خسارات زیست‌محیطی شده است.

رئیس اداره محیط‌زیست شهرستان سوادکوه از حجم بالای نشت بنزین در منطقه طالع‌رودبار خبر‌ داد و خاطر‌نشان کرد: کارکنان خطوط لوله اقدام به مسدود‌کردن نهر جاری در منطقه با چند کامیون ماسه و انتقال بنزین به مخزن مربوطه در تلمبه‌خانه اقدام کردند و در ساعات اولیه شیر انتقال هم بسته ‌شد و بنزین داخل لوله نشت و به اطراف و رودخانه تلار منتقل شده است.

فلاحی در پاسخ به سوال خبرگزاری فارس درباره خسارت زیست‎محیطی، گفت: بنزین به خاک اطراف لوله، نهر منطقه و رودخانه تلار نفوذ کرد و بوی آن تا شهر زیراب هم استشمام شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
منبع: فارس
نظرات بینندگان