کد خبر: ۶۱۰۵۷
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۷
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی خبر داد
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با اعلام اخطار آخر به مالکان ساختمان‌های نا ایمن و بحرانی پایتخت از برخورد قضایی در صورت عدم توجه به اخطارها خبر داد.

آوای نشاط: قدرت‌الله محمدی درنشست توجیهی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با مالکین ساختمان‌های ناایمن پایتخت با اشاره به اهمیت ایمنی ساختمان‌های مهم و اماکن پرتجمع در تهران گفت: در حال حاضر ۱۱۹ ساختمان پرخطر یا به عبارتی بحرانی در تهران داریم. همانطور که می‌دانید با توجه به پیگیری های جدی و ویژه در خصوص ایمن سازی ساختمان‌های ناایمن تهران طی شش ماه گذشته که با تلاش ها و همکاری دیگر بخش‌ها در مدیریت شهری تهران و دادستان تهران انجام شده، خوشبختانه ۱۰ ساختمان از فهرست ۱۲۹ ساختمان ناایمن و بحرانی تهران ایمن سازی اولیه شده و از فهرست ساختمان‌های بحرانی خارج شدند.

وی با بیان اینکه به زودی تعداد بیشتری از ساختمان های مذکور از شرایط بحرانی خارج خواهد شد، گفت: جلسه امروز نیز به همین دلیل برگزار شده و در واقع این آخرین جلسه توجیهی و اخطار به مالکان ساختمان‌های نا ایمن است و اگر چنانچه در مهلت مقرر نسبت به ایمن سازی ساختمان‌های خود اقدام نکنند، برای تک تک ساختمان ها حکم قضایی صادر خواهد شد.

محمدی تاکید کرد که ایمنی مراکز پرتجمع و پرتردد نظیر مدارس و مراکز آموزشی، بیمارستان‌ها، مراکز خرید، سالن‌های نمایش و ... جزو خط قرمزها و اولویت‌های آتش‌نشانی است.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران همچنین درباره نحوه برخورد با ساختمان‌های ناایمن نیز گفت: برابر هماهنگی‌های انجام شده، اگر مالکان یا هیات مدیره ساختمان‌های نا ایمن و پرخطر نسبت به تذکرات بی‌توجهی کنند در مرحله اول انشعابات آنان قطع شده و در صورت عدم ایمن سازی ساختمان به طورکامل پلمب خواهد شد، در این خصوص خوشبختانه دستگاه قضایی هماهنگی خوبی با مجموعه آتش‌نشانی و مدیریت شهری دارد.

در ادامه این نشست حسن زاده، معاون دادستان ناحیه ۳۷ تهران نیز با بیان اینکه اولویت ما حفظ جان شهروندان است، درباره اقدامات دستگاه قضا برای ایمن‌سازی ساختمان‌های پرخطر در شهر تهران گفت:  هر یک از دستگاه‌ها اگر نسبت به انجام وظایف خود کم کاری کنند باید پاسخگو باشند و این آخرین مهلت برای مالکان تا پایان سال است. بعد از این مهلت برای همه ساختمان ها حکم قضایی صادر می شود.

مهدی بابایی، ریاست کمیته ایمنی شورای شهر تهران نیز گفت: مسئولیت تلفات جانی و خسارت مالی ناشی که ساختمان های نا ایمن ایجاد می‌شود خواه منجر به آسیب به جان شهروندان شده یا برای بیت المال خسارتی وارد کند، متوجه مالک، بهره بردار و ذینفعان این ساختمان ها است و برخورد قانونی لازم با آنان انجام خواهد شد. پس لازم است که نسبت به موضوع ایمن سازی این ساختمان‌ها اقدامات لازم انجام شود.

در این نشست که شماری از مدیران و معاونان آتش‌نشانی نیز حضور داشتند، شهرداران عمده مناطق ۲۲گانه شهر تهران گزارشی از اقدامات انجام شده برای ساختمان‌های ناایمن در سطح منطقه خود ارائه کرده و آمادگی خود را جهت تسهیل، تسریع اقدامات ایمن سازی  ساختمان ها اعلام کردند.

 

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: